KULINARISK

Michelin-stjernekokk Michel Roux hos Cunard i 2025

Michelin-stjernekokk Michel Roux

Cunard har annonsert at Michelin-kokken Michel Roux returnerer til Norge for en ny runde med 'Le Gavroche at Sea'. Det vil bli fire eksklusive opplevelser på fjordcruise med Queen Anne og Queen Mary 2 mellom april og august i 2025.

Første seiling skjer på Queen Mary 2 den 6. april, hvor Roux vil servere en fem-retters smaksmeny om bord, på restauranten The Verandah. Deretter tar han over Sir Samuels på Queen Anne den 11. mai. Ytterligere opphold følger i august.

Drømmer du om norske fjorder og en unik kulinarisk reise? Da anbefaler vi deg å ta en titt på disse cruisene.

Med plass til kun 50-60 gjester per kveld er dette eksklusive opplevelser som må reserveres, og koster noe ekstra. I tillegg til middagsopplevelsene vil Roux også lansere et nytt sjømatkonsept, samt holde matlagingsforedrag og forberedelser om bord. Med sine 40 år i hotell- og restaurantbransjen er han i tillegg en god entertainer. Han vil også signere bøker for de som vil ha lærdommen med hjem for å utfordre seg på eget kjøkken.

Kulinariske cruise med Cunard og Michel Roux

  1. 7 netter7 havner
    Cunard logo stacked

    Norske fjorder

    SouthamptonStavangerÅlesundOldenInnvikfjordenNordfjordBergenSouthampton

    1 avgang

    15.863,-
  2. 7 netter7 havner
    Cunard logo stacked

    Norske fjorder

    SouthamptonStavangerÅlesundOldenInnvikfjordenNordfjordHaugesundSouthampton

    1 avgang

    13.496,-
  3. 12 netter9 havner
    Cunard logo stacked

    Vestlige Middelhavet

    SouthamptonHamburgAndalsnesRomsdalsfjordÅlesundOldenInnvikfjordenNordfjordBergenHamburgSouthampton

    1 avgang

    22.031,-
  4. 7 netter6 havner
    Cunard logo stacked

    Norske fjorder

    SouthamptonStavangerÅlesundNordfjordeidNordfjordHaugesundSouthampton

    1 avgang

    12.904,-

«Det er alltid et privilegium å gjenopplive essensen av 'Le Gavroche', og jeg er begeistret over å samarbeide med Cunard.
Prosjektet er utrolig givende og lar meg lage signaturmenyer som fanger gleden av oppdagelse, samt kunsten av tilgjengelig gourmetmat.»
Michel Roux